top of page

Coffee Tea & Chocolate Bar

Sinds 2020 hebben wij in onze winkel, zowel binnen als buiten, plaats gemaakt voor zitjes om even heerlijk een kopje koffie te drinken met iets lekkers erbij. Buiten voor onze winkel zit u heerlijk uit de wind in het ochtendzonnetje waar u kunt genieten van al het lekkers dat wij u bieden.
Zo kunt u 
genieten van verschillende soorten koffie, thee, latte specials & chocolademelk, die vers voor u gemaakt worden. Zomers hebben wij een speciaal milkshake menu. Daarnaast bieden wij diverse lekkernijen, zoals onze populaire appeltaart en carrot cake. Ook kunt u een schaaltje met onze heerlijke bonbons bestellen of een Italiaanse cannoli

Elke maand hebben we een koffie special voor u. Dit is een special die niet op onze menukaart staat. Vraag aan de gastheer/gastvrouw wat de special van de maand is.
 

Tea time

Ook is het bij ons mogelijk om een 3 gangen High Tea te komen doen. Tijdens de High Tea geniet uvan 3 verschillende gangen onbeperkt thee uit ons assortiment.

- De eerste gang bestaat uit zoete gerechten zoals een muffin met verschillende toppings.

- De tweede gang bestaat uit zowel koude als warme hartige gerechten zoals sandwiches, een soepje en andere hartige lekkernijen.

- De derde en laatste gang bestaat uit zoete gerechten zoals bijvoorbeeld bonbons, chocolade en cake.

De kosten van de High Tea zijn €19,95 per persoon. U kunt de High Tea reserveren vanaf 2 personen. Reserveren kan telefonisch, in de winkel of via onze social media platformen.


Of wat dacht u van samen chocolade fonduen! Te lekker!

De fondue bestaat uit een keteltje gevuld met warme chocolade. Om te dippen krijgt u onder andere diverse soorten fruit, marshmallows, poffertjes en andere lekkernijen. Bij de fondue krijgt u van ons een heerlijk glaasje bubbels (dit kan ook non-alcoholisch).
 

De kosten van de fondue bedragen €8 per persoon. U kunt de fondue reserveren vanaf 2 personen. Reserveren kan telefonisch, in de winkel of via onze social media platformen.


Laat u ontvangen door onze gastheer/gastvrouw en maak er een verrukkelijke chocolade beleving van.

Schermafbeelding 2021-06-05 om 15.29.19.

 

Anker 1
bottom of page